№ RNET: AL91752 | Livro de Reclamações
Quinta Bogesi

DISCLAIMER

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze website volgens de algemene EU-wetgeving (AVG). Wij als dienstverlener zijn echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op een illegale activiteit. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetgeving blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke inbreuk. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen, zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

 

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op wiens inhoud wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze externe inhoud geen aansprakelijkheid aanvaarden. De inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de verantwoordelijkheid van de respectievelijke aanbieder of exploitant van die pagina’s. De gelinkte pagina’s werden op het moment van koppelen gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment dat deze links werden toegevoegd. Een permanente inhoudscontrole van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een wetsovertreding. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

 

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina’s die door de exploitanten van de website zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud van deze website niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u toch op de hoogte zijn van een auteursrechtinbreuk, dan vragen wij u vriendelijk om een ​​melding. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.